6ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

 
Τα Παιδικά έπιπλα WOODYLINE έχουν 6 χρόνια εγγύηση όσον αφορά την Φθορά-Θραύση.
Η εταιρία WOODYLINE  επιτηρεί αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα, τα οποία είναι πρακτικά, καλαίσθητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Εγγύηση η οποία είναι η μεγαλύτερη του χώρου.

Πίσω από αυτή την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο.


Όροι ΕΓΓΥΗΣΗΣ
 
 • Η εγγύηση των προϊόντων WOODYLINE ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα 6 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος.
 
 • Η WOODYLINE δεσμεύεται να επισκευάσει, επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταργηθεί, η WOODYLINE θα το αντικαταστήσει-επισκευάσει με άλλο αντίστοιχης αξίας που ταιριάζει.
Σε καμία περίπτωση, το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.
 
 • Η εγγύηση καλύπτει τους σκελετούς των επίπλων (ορθοστάτες, πλάτες, ράφια, πόρτες, μετώπες, επιφάνειες γραφείων, κρεβάτια, κουκέτες, καναπέδες, τραβέρσες, μηχ. Συρταριών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας - συναρμολόγησης)

 • Εάν πρόκειται για στρώμα, ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας. 
 

 
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ:
 
 
 1. Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρος αυτού από ΜΗ-Φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα οπωs και στιs κουκετεs τα προστατευτικα καγκελα δεν ειναι για να κρεμονται τα παιδια απο αυτα.)και θα πρεπει τα προστατευτικα καγκελα παντα να ειναι βιδωμενα στα κρεβατια-κουκετεs για λογουs ασφαλειαs!!
 2. Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο
 3. Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα
 4. Υποχώρηση επιφανείας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργειες (π.χ. χοροπηδητά  παιδιων στα κρεβατια - κουκετεs)
 5. Χρήση Χημικών καθαριστικών
 6. Υποχώρηση επιφανείας – σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού.
 7. Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση από ΜΗ-Εξουσιοδοτημένο προσωπικό της WOODYLINE (π.χ. μεταφορικές εταιρίες η συνεργαζομενα καταστηματα).
 8. Η εγγύηση ισχύει όταν οι αγορές σας γίνονται από συνεργαζόμενα καταστήματα που αναγράφονται στο website μας. Επίσης η εγγύηση ισχύει με το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς.

Πιο Αναλυτικά:

 • 6ετή τα έπιπλα από την σειρά ECONOMY
 • 6ετή τα έπιπλα από ξύλο Οξιά – MDF-νοβοπαν με καπλαμά δρυς – ανεγκρέ (όσον αφορά τη σταθερότητα και την αντοχή του επίπλου και της συνδεσμολογίας του)
 • 6ετή τα χρωματιστά μέρη (π.χ. λάκες χρωματιστές – όχι λευκές)
 • 4ετή μηχανισμοί συρταριών, μεντεσέδες από πορτάκια
 • 2ετή τα λουστραριστά έπιπλα (π.χ. σε δρυς καπλαμά και ανεγκρέ λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλοίωσης του χρώματος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος-φως)Η ΕΤΑΙΡΙΑ Α ΚΟΥΚΙΟΓΛΟΥ Κ ΣΙΑ ΟΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ  ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΑΥΤΑ.  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ,ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΑ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΥΛΙΚΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΗ Η ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.