7ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
                          
Τα Παιδικά έπιπλα WOODYLINE έχουν 7 χρόνια εγγύηση όσον αφορά τη Φθορά-Θραύση.
Η εταιρία WOODYLINE επιτηρεί αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα τα οποία είναι πρακτικά, καλαίσθητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Εγγύηση η οποία είναι η μεγαλύτερη του χώρου.
 
Πίσω από αυτή την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο.
 
 
Όροι ΕΓΓΥΗΣΗΣ
 
 • Η εγγύηση των προϊόντων WOODYLINE ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα 7 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος.
 • Η WOODYLINE δεσμεύεται να επισκευάσει/επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταργηθεί η WOODYLINE θα το αντικαταστήσει/επισκευάσει με άλλο αντίστοιχης αξίας που ταιριάζει.
Σε καμία περίπτωση το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.
 • Η εγγύηση καλύπτει τους σκελετούς των επίπλων (ορθοστάτες, πλάτες, ράφια, πόρτες, μετώπες, επιφάνειες γραφείων, κρεβάτια, κουκέτες, καναπέδες, τραβέρσες, μηχανισμούς συρταριών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας - συναρμολόγησης).
 • Εάν πρόκειται για στρώμα ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας.
 
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ:
 
 1. Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρους αυτού από ΜΗ-φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα, καθώς και στιs κουκέτεs τα προστατευτικά κάγκελα δεν είναι για να κρέμονται τα παιδιά από αυτά, ενώ θα πρέπει τα προστατευτικά κάγκελα πάντα να είναι βιδωμένα στα κρεβάτια - κουκέτεs για λόγουs ασφαλείαs)
 2. Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο
 3. Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα
 4. Υποχώρηση επιφάνειας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργειας (π.χ. χοροπηδητά παιδιών στα κρεβάτια - κουκέτεs)
 5. Χρήση χημικών καθαριστικών
 6. Υποχώρηση επιφάνειας - σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού
 7. Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση από ΜΗ-εξουσιοδοτημένο προσωπικό της WOODYLINE (π.χ. μεταφορικές εταιρίες η συνεργαζόμενα καταστήματα)
 8. Η εγγύηση ισχύει όταν οι αγορές σας γίνονται από συνεργαζόμενα καταστήματα που αναγράφονται στο website της WOODYLINE
 9. Η εγγύηση ισχύει με την επίδειξη του τιμολογίου ή της απόδειξης αγοράς
 
Πιο Αναλυτικά:
 
 • 7ετή τα έπιπλα από την σειρά ECONOMY
 • 7ετή τα έπιπλα από ξύλο Οξιά - MDF - ΝΟΒΟΠΑΝ με καπλαμά δρυς – ανεγκρέ (όσον αφορά τη σταθερότητα και την αντοχή του επίπλου και της συνδεσμολογίας του)
 • 7ετή τα χρωματιστά μέρη (π.χ. λάκες χρωματιστές - όχι λευκές)

ΤΡΙΤΟΥΣ.

Εγγραφή στο newsletter

Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας