ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

1. Εισαγωγή

Οι παρακάτω είναι οι όροι πωλήσεων του ηλεκτρονικού καταστήματος με την επωνυμία Α.ΚΟΥΚΙΟΓΛΟΥ&ΣΙΑ Ο.Ε.  με διακριτικό τίτλο WOODYLINE, τηλ.+30 2310 787025.

2. Γενικά

Η Εταιρεία μέσω του παρόντος δικτυακού της τόπου (www.woodyline.gr) δίνει την δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες του να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό της κατάστημα και τις υπηρεσίες που αυτή τους προσφέρει.

ΚατΆ αρχάς, ο χρήστης/επισκέπτης, πριν συνεχίσει την περιήγησή του στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι Όρους πωλήσεων (του λοιπού «Όροι»), που διέπουν αγορές των προϊόντων μας σΆ αυτό. Προσοχή, η woodyline θεωρεί ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, πριν από την επίσκεψή τους σΆ αυτό, έχουν διαβάσει και συμφωνούν ανεπιφύλακτα με τους παρόντες Όρους (όπως και με τους παραπάνω γενικούς Όρους Χρήσης) και ότι τους έχουν αποδεχθεί. Σε περίπτωση διαφωνίας με κάποιον από τους Όρους, καλείται ο χρήστης/επισκέπτης να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της woodyline και να εξέλθει άμεσα από τον δικτυακό τόπο αυτό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και ερώτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο «επικοινωνία»

3.Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και(ισχυουν μονο για τα καταστηματα που αναγραφωνται στο web site μαs). Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Επίσηs στην τιμή δεν  συμπεριλαμβάνονται τα στρώματα και οι τάβλεs - πάτοι των κρεβατιών.

Τελοs η τιμολογιακη πολιτικη τηs εταιρειαs καθωs και οι μεθοδοι προωθησηs των πωλησεων τηs,μεσω προσφορων και εκπτωσεων,καθοριζεται αποκλειστικα απο την ιδια και μπορει να τιs τροποποιει οποτεδηποτε,χωριs προηγουμενη ειδοποιηση. 

4.  Ποιότητα

Τα προϊόντα της woodyline που εκτίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους της Εταιρείας. Εάν παρΆ ελπίδα διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, καλούνται ο χρήστες/επισκέπτες να επικοινωνήσουν εντωs 5ημερων με την woodyline, η οποία θα μεριμνήσει για την άμεση επίλυσή του.

Το να αγοράζετε προϊόντα από το internet αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία από το να αγοράζετε άμεσα από καταστήματα. Να γνωρίζετε ότι:

 • Τα χρώματα που φαίνονται στην ιστοσελίδα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (φυσικά υλικά, διαφοροποιήσεις στην μαζική παραγωγή, συνθήκες φωτογράφησης κτλ.) -συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.
 • οι αναγραφόμενες διαστάσεις είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να είναι ανακριβείς.

5. Τρόπος παραγγελίας

Οι τροποι με τουs οποιουs μπορειτε να κανετε τιs αγορεs σαs ειναι οι εξηs :
 
1) Να δωσετε τηλεφωνικα την παραγγελεια σαs σε καποιο συνεργαζομενο καταστημα τηs περιοχηs σαs.
2) Να επισκεφτειτε το πιο κοντινο καταστημα τηs περιοχη σαs.
3)Παραγγελια μεσω του web site μαs woodyline.gr
 

          6. ΠΛΗΡΩΜΗ

1) Εφοσον κανετε την παραγγελια σαs σε καποιο καταστημα πληρωνετε εκει.

2) Με καταθεση σε καποιον απο τουs παρακατω τραπεζικουs λογαριασμουs.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (NATIONAL BANK)
24744038191
IBAN: GR3801102470000024744038191

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (WINBANK)
5218022509458
ΙΒΑΝ: GR6301722180005218022509458 

7. Μεταφορά και παράδοση

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ Α ΚΟΥΚΙΟΓΛΟΥ Κ ΣΙΑ ΟΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ / ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ .ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ,ΔΕΝΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΑ

(ΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΥΛΙΚΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΗ Η ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

 

Αποστολή προϊόντων και εξοδα αποστολής


Τα προϊόντα αποστέλλονται ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πρακτορείο μεταφορών το οποίο μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς ,διαφορετικά θα ενημερωθείτε από εμάς για το όνομα του πρακτορείου, όπως την ημερομηνία και την ώρα που η παραγγελία σας θα βρίσκετε στο πρακτορείο .
Θα μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε και να ελέγχετε την πορεία της παραγγελία σας από τον πράκτορα Η απο το καταστημα που κανατε την παραγγελια.
Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον παραλήπτη.(θα ενημερωθειτε απο το καταστημα που τα παραγγειλατε για την εξτρα χρεωσει που θα εχετε.)

Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !!! 


Τα εμπορευματα ταξιδευουν για λογαριασμο και με κινδυνο του αγοραστη.


Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

 Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε περίπτωση συνδρομής γεγονότων.

Πολιτική της Εταιρείας είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του.

8. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να παραλάβει το προϊόντα που παρήγγειλε χωρίς καμία δέσμευση. Σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη ή αν, παρΆ όλη την προσοχή που δίνει η woodyline στην ποιότητα των προϊόντων της, δεν μείνει ικανοποιημένος από αυτά, μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που θέλει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η woodyline δεσμεύεται να επιστρέψει άμεσα την αξία του επιστραφέντος προϊόντος. Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 που αφορά τις συμβάσεις εξ αποστάσεως, το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί από τον χρήστη/πελάτη με δήλωσή του προς την Εταιρεία, αναιτιολόγητα, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος που αφορά. Από την πλευρά του, ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην Εταιρεία, άθικτο, στην αρχική του συσκευασία, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής. Τυχόν επιστροφές γίνονται δεκτές από την Εταιρεία μόνον για προϊόντα που επιστρέφονται άθικτα, στην αρχική τους κατάσταση, μαζί με την απόδειξη λιανικής πωλήσεως και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία.

9.  Επιστροφή  προϊόντων

Προσοχή, οποιαδήποτε επιστροφή πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την αρχική παραλαβή του προϊόντος και ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην αρχική του συσκευασία,επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελθέντος προϊόντος για αντικατάστασή του από την woodyline, η Εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος προϊόντος.

10. Εγγύηση 

 
Τα Παιδικά έπιπλα WOODYLINE έχουν 6 χρόνια εγγύηση όσον αφορά την Φθορά-Θραύση.
Η εταιρία WOODYLINE  επιτηρεί αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα, τα οποία είναι πρακτικά, καλαίσθητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Εγγύηση η οποία είναι η μεγαλύτερη του χώρου.

Πίσω από αυτή την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο.


Όροι ΕΓΓΥΗΣΗΣ
 
 • Η εγγύηση των προϊόντων WOODYLINE ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα 6 ετών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος.
 
 • Η WOODYLINE δεσμεύεται να επισκευάσει, επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταργηθεί, η WOODYLINE θα το αντικαταστήσει-επισκευάσει με άλλο αντίστοιχης αξίας που ταιριάζει.
Σε καμία περίπτωση, το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.
 
 • Η εγγύηση καλύπτει τους σκελετούς των επίπλων (ορθοστάτες, πλάτες, ράφια, πόρτες, μετώπες, επιφάνειες γραφείων, κρεβάτια, κουκέτες, καναπέδες, τραβέρσες, μηχ. Συρταριών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας - συναρμολόγησης)

 • Εάν πρόκειται για στρώμα, ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας. 
 

 
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ:
 
 
 1. Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρος αυτού από ΜΗ-Φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα)
 2. Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο
 3. Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα
 4. Υποχώρηση επιφανείας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργεις (π.χ. χοροπηδητά)
 5. Χρήση Χημικών καθαριστικών
 6. Υποχώρηση επιφανείας – σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού.
 7. Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση από ΜΗ-Εξουσιοδοτημένο προσωπικό της WOODYLINE (π.χ. μεταφορικές εταιρίες).
 8. Η εγγύηση ισχύει όταν οι αγορές σας γίνονται από συνεργαζόμενα καταστήματα που αναγράφονται στο website μας. Επίσης η εγγύηση ισχύει με το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς.

Πιο Αναλυτικά:

 • 6ετή τα έπιπλα από την σειρά ECONOMY
 • 6ετή τα έπιπλα από ξύλο Οξιά – MDF με καπλαμά δρυς – ανεγκρέ (όσον αφορά τη σταθερότητα και την αντοχή του επίπλου και της συνδεσμολογίας του)
 • 6ετή τα χρωματιστά μέρη (π.χ. λάκες χρωματιστές – όχι λευκές)
 • 4ετή μηχανισμοί συρταριών, μεντεσέδες από πορτάκια
 • 2ετή τα λουστραριστά έπειπλα (π.χ. σε δρυς καπλαμά και ανεγκρέ λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλοίωσης του χρώματος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος-φως)
11. Εφαρμοστέο  δίκαιο

Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθΆ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.