ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ
9  ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ  WOODYLINE!!


(1) 100% Ελληνικά.
Η εταιρία WOODYLINE είναι μια 100% Ελληνική βιοτεχνία με Έλληνες εργαζόμενους. 


 

(2) Τρισδιάστατος σχεδιασμός
Σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα WOODYLINE, γίνεται χρήση εξειδικευμένου σχεδιαστικού τρισδιάστατου 3D προγράμματος σε PC. Εσείς μας δίνετε τις διαστάσεις του χώρου σας και εμείς σχεδιάζουμε μία ολοκληρωμένη 3D πρόταση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δικού σας χώρου με σεβασμό στις απαιτήσεις σας. (3) Ιδανική σχέση Ποιότητας-Τιμής.
Η εταιρία αντιλαμβάνεται τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε και για το λόγο αυτό συνδυάζει την ποιότητα των υλικών και της κατασκευής πάντα στο ιδανικό κόστος και αποτελεί Εγγύηση για την επιλογή σας.


(4) Ποιότητα Παραγωγής – Πρώτες Ύλες
Τα έπιπλα μας παράγονται από ποιοτικά υλικά αντοχής για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιούμε μασίφ ξύλο οξιάς,-πευκου -μελιο- MDF-ΝΟΒΟΠΑΝ με καμπλαμά δρύς – ανεγκρέ, στοιχεία που εγγυώνται μοναδική αντοχή στο χρόνο.
Επίσης στην σειρά Economy χρησιμοποιούμε(ΜΕΛΑΜΙΝΗ-ΒΑΚΕΛΙΤΗ) μοριοσανίδα 25mm-18mm προϊόν της εταιρίας ΑΚΡΙΤΑΣ-EGGER-KRONOS η οποία είναι ΜΗ-ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ, ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ και ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ.
Ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στην Ευρώπη και στον κόσμο, η εταιρία WOODYLINE χρησιμοποιεί σε όλα τα προϊόντα της, βαφές που πληρούν τους κανόνες της Ευρωπαικής Ένωσης, ώστε το περιβάλλον που φιλοξενεί παιδιά και εφήβους να είναι το πλέον ενδεδειγμένο.
 
Δείτε τα Πιστοποιητικά που κατέχει η WOODYLINE  
  

   
  


 (5) Έπιπλα στα μέτρα σας !!!
Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τηνWOODYLINE να ξεχωρίζει, είναι η δυνατότητα προσαρμογής του κάθε μοντέλου στις προτιμήσεις του πελάτη. Η εταιρία έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει το κάθε έπιπλο στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης ενώ ταυτόχρονα μπορεί ο ίδιος να επιλέξει τα υλικά και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητα και το στυλ του.


       
(6) Ποικιλία – Design  και  Λειτουργικότητα.
Στη WOODYLINE η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρωμάτων και υλικών για κάθε έπιπλο στην κυριολεξία θα σας κάνουν να δυσκολευτείτε να πάρετε την τελική απόφαση.
Επίσης το Design των επίπλων μας εξασφαλίζει εργονομία και λειτουργικότητα σε κάθε χώρο.
 
 
(7) 6-Ετής ΕΓΓΥΗΣΗ
 
 
(8) Παράδοση Επίπλων
Άμεση παράδοση της παραγγελίας σας και Συναρμολόγηση – Τοποθέτηση στο χώρο σας από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό.

(9) Απόλυτα ευχαριστημένοι πελάτες
Η μεγαλύτερη απόδειξη της ποιότητας και της υπεροχήςWOODYLINE είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και τα θετικά σχόλιά τους είναι η καλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας. 

      


ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ... !!!