Πώς να επιλέξετε παιδική κουκέτα

Πώς να επιλέξετε παιδική κουκέτα

6 πράγματα να σκεφτείτε επιλέγοντας παιδική κουκέτα:

1. Ασφάλεια
Το θέμα της ασφάλειας είναι το πιο σημαντικό διαλέγοντας την παιδική κουκέτα. Επιλέξτε μια ημίψηλη παιδική κουκέτα με προστατευτικό πάσο ή κάγκελο.

2. Δυνατό υλικό
Όσο και αν το αισθητικό κομμάτι μιας παιδικής κουκέτας είναι το πρώτο που θα τραβήξει το μάτι σας, βεβαιωθείτε ότι η παιδική κουκέτα που θα επιλέξετε είναι από γερό και ανθεκτικό υλικό.

3. Θέμα
Αφήστε τα παιδιά να επιλέξουν το θέμα που τους ταιριάζει καλύτερα! Με αυτόν τον τρόπο θα απολάυσουν ακόμα περισσότερο την παιδική κουκέτα τους.

4. Υπολογίστε τον χώρο σας
Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά είναι σημαντικό πριν προβείτε στην αγορά παιδικής κουκέτας να υπολογίσετε τον διαθέσιμο χώρο σας ώστε να συνεχίσει να είναι λειτουργικός.

5. Προσβασιμότητα
Φτάνοντας στα τελευταία στάδια επιλογής της παιδικής κουκέτας σκεφτείτε ποιος θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για το παιδί να έχει πρόσβαση στην κουκέτα, με μετακινούμενη σκάλα ή σκαλοπάτια.

6. Λειτουργικότητα
Είναι σημαντικό εκτός από αισθητικά όμορφη για εσάς και τα παιδιά σας μια παιδική κουκέτα να είναι και λειτουργική. Σκεφτείτε τι αποθηκευτικούς χώρους θα θέλατε να έχει, όπως συρτάρια και ντουλάπια.

Εγγραφή στο newsletter

Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας